Toernooien

Betreed het veld van triomf. Bereid je voor op succes tijdens toernooien!

Zin in een uitdaging met jullie team?

Toernooien

Fletcher Hotels organiseert spannende voetbaltoernooien voor liefhebbers van de sport. Met een scala aan hotels verspreid over Nederland bieden ze de ideale locaties voor teams om samen te komen en hun vaardigheden te laten zien op het veld. Of het nu gaat om een informeel bedrijfsuitje of een serieuze competitie, de Fletcher Football Toernooien beloven een mix van competitie en plezier voor deelnemers van alle niveaus. Met professionele faciliteiten en gastvrije accommodaties zorgt Fletcher ervoor dat elk toernooi een onvergetelijke ervaring wordt voor alle betrokkenen.

Lees hies hier meer over

Toernooien

Fletcher Football werkt samen met een aantal organisaties welke verschillende toernooien in Nederland organiseren. En hoe fijn zou het zijn om tijdens een toernooi in een hotel dichtbij te overnachten?

Fletcher Hotels beschikt over ruim 110 hotels waardoor er is altijd wel een Fletcher hotel in de buurt aanwezig is. Ook is het mogelijk om sportmaaltijden te nuttigen voor of na de toernooien of tussen de trainingen in.

Organisaties waar wij o.a. mee samenwerken:

– Toernooivoetbal
– ISL Football Tours
– TVG Sports
– Orange Veins
– Ballfreunde
– Dutch Soccer Tournaments
– Profe

Official Supplier

Keuken Kampioen Divisie

Fletcher Football heeft sinds 1 juli 2021 een samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. welke op 1 juli 2022 voor een periode van 3 jaar is verlengd tot 30 juni 2025.

Hiermee is Fletcher Football “official supplier” voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige sportmaaltijd aan met een vast menu voor een scherpe prijs in onze Fletcher Hotels.