Sponsoring

Fletcher Football krijgt vele verzoeken om een evenement, vereniging, activiteit of goed doel te sponsoren. Alle sponsoraanvragen komen voort uit ontzettend mooie initiatieven en wekelijks ontvangen wij vele verzoeken maar helaas kunnen wij aan deze aanvragen geen gehoor geven.

Om voetbalclubs te ondersteunen bieden wij onderstaande mogelijkheden:

Samenwerking met de Keukenkampioen divisie

Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, heeft met de Coöperatie Eerste Divisie (Keuken Kampioen Divisie) na een succesvol eerste jaar, op maandag 20 juni 2022 de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst voor de duur van 3 jaar, ingaande per 1 juli 2022 en welke eindigt op 30 juni 2025.

De samenwerking tussen de partijen biedt, in het belang van de teams en leden:

Reclameborden langs voetbalvelden

Met sommige lokale voetbalverenigingen hebben we met Fletcher Hotels / Fletcher Football een reclamebord hangen bij een voetbalveld. Bij deze verenigingen maken we ook gebruik van de velden om hier de voetbalclubs te laten trainen die bij onze hotels op trainingskamp zijn.

Aantal hotels – verenigingen:

Samenwerking Fletcher Hotels / Fletcher Football met Klupp Sportswear

Fletcher Hotels / Fletcher Football biedt in samenwerking met Klupp Sportswear voetbalclubs / teams de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief kleding aan te schaffen.

Klupp Sportswear B.V. is een Nederlands sportmerk, opgericht in 2008, dat is gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en verkopen van sportkleding en sportartikelen van het merk Klupp.

Inmiddels spelen de voetbalclubs SVS uit Capelle aan den IJssel en IJsselmonde uit Rotterdam met Fletcher Hotels op de mouw.

Heb je hierin interesse?
Mail met Alberto Andrade Dias: alberto@kluppsportswear.nl van Klupp Sportswear of neem contact op met Harm Beumer van Fletcher Football.