Sponsoring

Samenwerking Fletcher Hotels / Fletcher Football met Klupp Sportswear

In deze bizarre tijden begrijpen wij dat het ook voor voetbalclubs lastig is om de eindjes aan elkaar te knopen.

Hierdoor biedt Fletcher Hotels / Fletcher Football in samenwerking met Klupp Sportswear voetbalclubs / teams de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief kleding aan te schaffen.

Klupp Sportswear B.V. is een Nederlands sportmerk, opgericht in 2008, dat is gevestigd in Barendrecht. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en verkopen van sportkleding en sportartikelen van het merk Klupp.

Inmiddels spelen de voetbalclubs SVS uit Capelle aan den IJssel en IJsselmonde uit Rotterdam met Fletcher Hotels op de mouw. Heb je hierin interesse? Neem dan contact op met Alberto Andrade van Klupp Sportswear B.V. E-mail: alberto@kluppsportswear.nl

Fletcher Football en Klupp on Tour

Op woensdag 28 oktober werd de eerste try-out van de Fletcher Football / Klupp on Tour gehouden in Fletcher Hotel De Witte Brug in Lekkerkerk.

Op uitnodiging en inschrijving werd een presentatie gegeven door Fletcher Football over de mogelijkheden van trainingskampen en Klupp Sportswear vertelde de mogelijkheden bij de aanschaf van kleding voor de teams. Hoofdspreken van de avond was Cor Pot, assistent trainer van Feyenoord, die een lezing kwam geven aan de aanwezige voetbalclubs uit de regio Rijnmond.

Reclameborden langs voetbalvelden

Met sommige lokale voetbalverenigingen hebben we met Fletcher Hotels een reclamebord hangen bij een voetbalveld. Bij deze verenigingen maken we ook gebruik van de velden om hier de voetbalclubs te laten trainen die bij onze hotels op trainingskamp zijn.

Aantal voorbeelden / hotel – vereniging:

Ledboarding

Voor het voetbalseizoen 2021-2022 zal Fletcher Hotels / Fletcher Football nog meer zichtbaar in de Eredivisie. De Eredivisie is de hoogste voetbalafdeling in Nederland in de betaalde mannencompetitie.

Tijdens de thuiswedstrijden van de voetbalclubs Vitesse uit Arnhem en NEC uit Nijmegen zal Fletcher Hotels / Fletcher Football zichtbaar zijn op de led boarding in stadion Gelredome en stadion De Goffert tijdens de wedstrijden.

Daarnaast is Fletcher Football ook zicht bij de voetbalclubs Feyenoord – Rotterdam, Roda JC in Kerkrade, Telstar in Velsen Noord en Top Oss in Oss.

Samenwerking met de Keukenkampioen divisie

Op maandag 26 april 2021 hebben de Coöperatie Eerste Divisie U.A. (Keuken Kampioen Divisie) en Fletcher Football beiden een handtekening gezet onder de vruchtbare samenwerkingsovereenkomst, welke ingaat per april 2021 met een looptijd van 15 maanden.

Wat houdt deze samenwerking in:

  • Een centraal aanbod voor sportmaaltijden voor Keuken Kampioen Divisie clubs bij (uit)wedstrijden.
  • Trainingskampen voor Keuken Kampioen Divisie clubs tijdens de zomer- en winterstop.
  • Vaste prijs voor teams die willen overnachten bij uitwedstrijden.

Fletcher Football Magazine

Sinds mei 2021 hebben we de 1e editie van het voetbalmagazine FC Fletcher uitgegeven.

Het uitgeven van een Fletcher Football Magazine is een aanvulling in drukvorm die duidelijk maakt wat Fletcher Football kan betekenen voor de vele voetbalclubs en teams in Nederland.

In dit magazine, waarin de meeste voetballocaties van Fletcher Hotels zijn omschreven, staan ook leuke en interessante voetbalartikelen beschreven.

De eerste editie van het Fletcher Football Magazine is nu ook voor gasten gratis te bestellen via de Fletcher Fanshop: www.fletcherfanshop.nl

Fletcher Voetbal

Sinds kort beschikken we over een Fletcher Hotels bal, deze is binnenkort ook te bestellen via onze Fanshop.