Sportmaaltijden

Fletcher Football verzorgt in de Fletcher Hotels sportmaaltijden voor voetbalclubs die onderweg zijn naar een tegenstander voor een wedstrijd. Dit is mogelijk met of zonder overnachting. Fletcher Hotels beschikt over meer dan 110 hotels verspreidt over heel Nederland, waardoor het bijna altijd mogelijk is om in de buurt van de tegenstander een sportmaaltijd te nuttigen.

Vele voetbalclubs uit de EredivisieKeuken Kampioen Divisie, Azerion Vrouwen Eredivisie maken gebruik van het onderweg nuttigen van een sportmaaltijd, maar ook teams uit de Jack’s League (2e Divisie) en 3e Divisie, 4e Divisie als amateurvoetbalteams die bijvoorbeeld een verre uitwedstrijd of een bekerwedstrijd moeten voetballen maken gebruik van onze diensten.

Onze werkwijze:
Onze hotels voor sportmaaltijden worden geselecteerd op basis van de faciliteiten in de hotels, de afstand tot het stadion / wedstrijdlocatie, de aanrijroute en parkeerplek voor de bus.

Er is nauw contact met de teammanager, zo wordt vooraf het menu besproken met de eventuele dieetwensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan halal of eventuele allergieën. De sportmaaltijd in buffetvorm wordt gepresenteerd in een eigen aparte ruimte waarbij ook een geschikte tafelindeling wordt gemaakt voor het aantal spelers en stafleden. Het definitieve aantal personen kan tot 2 dagen vooraf worden doorgegeven.

Na de maaltijd bieden wij, indien beschikbaar, een meeting ruimte aan voor een teambespreking om de laatste details voor de wedstrijd te bespreken. De meetingsruimte is voorzien van een beamer, scherm, flipover en HDMI kabel.

Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een bevestiging en kan een team op rekening de sportmaaltijd komen nuttigen mits vooraf alle administratieve gegevens bij ons bekend en verwerkt zijn. Daarbij heeft elk team een eigen contactpersoon vanuit Fletcher Football en zijn wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle vragen vanuit het team.

Onze top 10 locaties voor sportmaaltijden:

Official supplier KKD:
Fletcher Football heeft de samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. opnieuw verlengd, ingaande per 1 juli 2022 voor 3 jaar en welke eindigt op 30 juni 2025. Hierdoor is Fletcher Football opnieuw “official supplier” voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige sportmaaltijd aan met een vast menu voor een scherpe prijs.

Lees hier het persbericht van 21 juni 2022

Aan de hand van het competitieschema kan Fletcher Football voor een BVO team een programma samenstellen voor de uitwedstrijden voor de desbetreffende club.

 

Referenties:
Fletcher Football verzorgt wekelijks voor voetbalteams een sportmaaltijd al dan niet met een hotelovernachting.Contact:
Ben je ook op zoek naar een locatie voor een sportmaaltijd met je team? Neem dan met ons contact op!

sportmaaltijd telstarsportmaaltijd volendam doorwerth