Tours

Op ontdekkingstocht. Beleef het spel tijdens onze tours op een unieke manier!

Ga met onze te gekke

Tours

Fletcher Hotels biedt opwindende voetbaltours aan voor fans die meer willen ontdekken over hun favoriete sport. Deze tours nemen deelnemers mee op een fascinerende reis door beroemde voetbalstadions, waar ze de kans krijgen om de geschiedenis en hoogtepunten van de clubs te verkennen.

Van iconische stadions zoals de Johan Cruijff ArenA tot historische locaties zoals De Kuip, de Fletcher Football Tours bieden een diepgaand inzicht in de wereld van het voetbal. Met deskundige gidsen en exclusieve toegang tot delen van de stadions, beloven deze tours een onvergetelijke ervaring voor voetbalfans van alle leeftijden.

Lees hier meer over

Tours

Wat is nou leuker dan een kijkje achter de schermen nemen bij een grote voetbalclub?
Fletcher Football biedt deze mogelijkheid! Wanneer je ons met een groep komt bezoeken, kunnen we een voetbaltour organiseren.

Bekijk bijvoorbeeld het trainingscomplex van Vitesse op Papendal in Arnhem, bezoek de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam of bekijk een voetbalwedstrijd van de Eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie.

Organisaties waar wij o.a. mee samenwerken:

– Inspiresport
– ISL Football Tours
– DH Sporttours

Official Supplier

Keuken Kampioen Divisie

Fletcher Football heeft sinds 1 juli 2021 een samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. welke op 1 juli 2022 voor een periode van 3 jaar is verlengd tot 30 juni 2025.

Hiermee is Fletcher Football “official supplier” voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige sportmaaltijd aan met een vast menu voor een scherpe prijs in onze Fletcher Hotels.