Sportmaaltijden

Ontdek de kracht van onze sportmaaltijden voor top prestaties!

Een korte break met onze

Sportmaaltijden

Fletcher Football verzorgt in de Fletcher Hotels sportmaaltijden voor voetbalclubs die onderweg zijn naar een tegenstander voor een wedstrijd. Dit is mogelijk met of zonder overnachting. Fletcher Hotels beschikt over meer dan 110 hotels verspreidt over heel Nederland, waardoor het bijna altijd mogelijk is om in de buurt van de tegenstander een sportmaaltijd te nuttigen.

 

Vele voetbalclubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Azerion Vrouwen Eredivisie, maar ook teams uit de Betnation Divisie (2e Divisie), 3e Divisie, 4e Divisie als amateurvoetbalteams die bijvoorbeeld een uitwedstrijd of een bekerwedstrijd moeten voetballen maken gebruik van onze diensten.

Lees hier meer over

Sportmaaltijden

Fletcher Football verzorgt wekelijks sportmaaltijden in de Fletcher Hotels voor voetbalclubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Azerion Vrouwen Eredivisie, maar ook teams uit de Betnation Divisie (2e Divisie), 3e Divisie, 4e Divisie als amateurvoetbalteams die bijvoorbeeld een uitwedstrijd of een bekerwedstrijd moeten voetballen. Dit is mogelijk met of zonder overnachting.

 

Fletcher Hotels beschikt over meer dan 110 hotels verspreidt over heel Nederland, waardoor het bijna altijd mogelijk is om in de buurt van de tegenstander een sportmaaltijd te nuttigen.

Onze hotels voor sportmaaltijden worden geselecteerd op basis van de faciliteiten in de hotels, de afstand tot het stadion / wedstrijdlocatie, de aanrijroute en parkeerplek voor de bus.

 

Er is nauw contact met de teammanager, zo wordt vooraf het menu besproken met de eventuele dieetwensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan halal of eventuele allergenen. De sportmaaltijd in buffetvorm wordt gepresenteerd in een eigen aparte ruimte waarbij ook een geschikte tafelindeling wordt gemaakt voor het aantal spelers en stafleden. Het definitieve aantal personen kan tot 2 dagen vooraf worden doorgegeven.

 

Na de maaltijd bieden wij, indien beschikbaar, een meeting ruimte aan voor een teambespreking om de laatste details voor de wedstrijd te bespreken. De meetingsruimte is voorzien van een beamer, scherm, flipover en HDMI kabel.

 

Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een bevestiging. Een team kan op rekening de sportmaaltijd komen nuttigen mits vooraf alle administratieve gegevens bij ons bekend en verwerkt zijn. Daarbij heeft elk team een eigen contactpersoon vanuit Fletcher Football en zijn wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle vragen vanuit het team.

Bekijk hieronder onze top 10 locaties voor sportmaaltijden:

Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch (gelegen aan de A2 / A59)
Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (gelegen aan de A2)
Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof in Heerenveen
Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude (gelegen aan de A9)
Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen in Emmen
Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom
Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug in Rijssen
Fletcher Wellness-Hotel Trivium in Etten-Leur (gelegen aan de A58)
Fletcher Hotel Château De Raay in Baarlo
Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam in Rotterdam

 

Official Supplier

Keuken Kampioen Divisie

Fletcher Football heeft sinds 1 juli 2021 een samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. welke op 1 juli 2022 voor een periode van 3 jaar is verlengd tot 30 juni 2025.

 

Hiermee is Fletcher Football “Official Supplier” voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige sportmaaltijd aan met een vast menu voor een scherpe prijs in onze Fletcher Hotels.