Clinics

Leer van de besten. Ontwikkel je skills tijdens onze clinics!

Houdt met jou team

Clinics

Fletcher Hotels biedt boeiende voetbalclinics aan voor enthousiastelingen van alle leeftijden. Deze clinics zijn ontworpen om deelnemers te helpen hun vaardigheden te verbeteren, of ze nu beginners zijn die de basisprincipes willen leren of ervaren spelers die hun techniek willen verfijnen.

Geleid door ervaren trainers op prachtige locaties door heel Nederland, bieden de Fletcher Football Clinics een perfecte gelegenheid om te trainen, te leren en te genieten van het spel. Of het nu gaat om individuen, teams of bedrijfsgroepen, Fletcher zorgt voor een inspirerende en stimulerende omgeving waarin de liefde voor voetbal kan bloeien.

Lees hier meer over

Clinics

Welk kind wil er geen coole voetbalclinic van een professionele voetballer van een bekende club uit Nederland of het buitenland? Tips en trick leren van een bekende trainer/coach? Dat kan bij Fletcher!

In vele Fletcher Hotels hebben wij een samenwerking met een voetbalvereniging in de buurt, maar ook hebben we een aantal eigen velden in beheer. Hier worden door ons clinics aangeboden. Deze clinics zijn gericht op kinderen.

Dit kan een clinic van één dag zijn, maar het kan ook een meerdaagse clinic betreffen. Dat is ideaal, want de kinderen en/of ouders kunnen overnachten in het Fletcher hotel wat meestal op loopafstand van het voetbalveld te vinden is. Hier zal ook alles verzorgd zijn. Eten zoals een topsporter, drinken zoals een profvoetballer en tactische besprekingen, zoals die gevoerd worden voor een wedstrijd.

Hieronder de locaties waar Fletcher Football clinics organiseert:

Wageningen
Doorwerth

Official Supplier

Keuken Kampioen Divisie

Fletcher Football heeft sinds 1 juli 2021 een samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. welke op 1 juli 2022 voor een periode van 3 jaar is verlengd tot 30 juni 2025.

Hiermee is Fletcher Football “official supplier” voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige sportmaaltijd aan met een vast menu voor een scherpe prijs in onze Fletcher Hotels.