Trainingskampen

Stap naar succes met onze trainingskampen. Sluit je aan en verbeter je spel!

Trainen bij Fletcher Football

Wat doen wij?

Fletcher Football is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingskampen voor voetbalteams van verschillende klasses.

Wij beschikken over vele gespecialiseerde sporthotels met eigen voetbalvelden, materialen- en massage ruimtes, eigen maaltijdruimtes en meeting ruimtes. Maar ook het wasgoed en het busvervoer kunnen we regelen.

Al jaren ontvangen wij vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs voor trainingskampen!

Lees hier over meer

Trainingskampen

Fletcher Football is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingskampen voor voetbalteams van verschillende klasses. Wij beschikken over vele gespecialiseerde sporthotels met eigen voetbalvelden, materialen- en massage ruimtes, eigen maaltijdruimtes en meeting ruimtes. Maar ook het wasgoed en het busvervoer kunnen we regelen. Al jaren ontvangen wij vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs voor trainingskampen!

De Fletcher Hotels hebben de perfecte ligging voor een sportieve overnachting. De meeste locaties liggen in een bosrijke omgeving. Dit maakt een boswandeling, hardlooptraining of mountainbike clinic een ideale activiteit. Ook zijn een aantal hotels dichtbij of aan het strand gelegen wat een strandactiviteit ideaal maakt.

Bij alle locaties liggen de voetbalvelden om de hoek. Meestal is dit een sportpark van de plaatselijke voetbalvereniging, maar op sommige locaties is het veld in eigen beheer. Denk hierbij aan het veld van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg dat gebruik maakt van het veld van FC Wageningen.

Tijdens de trainingskampen is er één aanspreekpunt aanwezig waardoor er gemakkelijk kan worden meegedacht om aan alle wensen te voldoen.

Welk hotel nu het meest geschikt is voor een trainingskamp is afhankelijk van de wensen, behoeften en het budget. Ook speelt de periode en de locatie waar de voetbalteams moeten zijn, voor bijvoorbeeld een kwalificatie wedstrijd, een grote rol.

Official supplier

Keuken Kampioen Divisie

Fletcher Football heeft sinds 1 juli 2021 een samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. welke op 1 juli 2022 voor een periode van 3 jaar is verlengd tot 30 juni 2025.
Hiermee is Fletcher Football official supplier voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige trainingskamp aan voor een vaste scherpe prijs in onze Fletcher Hotels.