Trainingskampen

Trainingskampen

Fletcher Football is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingskampen voor voetbalteams van verschillende klasses. Wij beschikken over meer dan 25 gespecialiseerde sporthotels met eigen voetbalvelden, materialen- en massage ruimtes, eigen maaltijdruimtes en meeting ruimtes. Maar ook het wasgoed en het busvervoer kunnen we regelen. Al jaren ontvangen wij vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs voor trainingskampen!

Bekijk hier onze locaties voor een trainingskamp.

De Fletcher Hotels hebben de perfecte ligging voor een sportieve overnachting. De meeste locaties liggen in een bosrijke omgeving. Dit maakt een boswandeling, hardlooptraining of mountainbike clinic een ideale activiteit. Ook zijn een aantal hotels dichtbij of aan het strand gelegen wat een strandactiviteit ideaal maakt.

Bij alle locaties liggen de voetbalvelden om de hoek. Meestal is dit een sportpark van de plaatselijke voetbalvereniging, maar op sommige locaties is het veld in eigen beheer. Denk hierbij aan het veld van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg dat gebruik maakt van het veld van FC Wageningen.

Tijdens de trainingskampen is er één aanspreekpunt aanwezig waardoor er gemakkelijk kan worden meegedacht om aan alle wensen te voldoen.

Welk hotel nu het meest geschikt is voor een trainingskamp is afhankelijk van de wensen, behoeften en het budget. Ook speelt de periode en de locatie waar de voetbalteams moeten zijn, voor bijvoorbeeld een kwalificatie wedstrijd, een grote rol.

Official supplier KKD:
Fletcher Football heeft sinds 1 juli 2021 een samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. welke op 1 juli 2022 voor een periode van 3 jaar is verlengd tot 30 juni 2025.

Hiermee is Fletcher Football “official supplier” voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige trainingskamp aan voor een vaste scherpe prijs in onze Fletcher Hotels.

Lees hier het persbericht van 21 juni 2022

Je kunt het zo gek niet verzinnen of we proberen het voor je te realiseren. Niets is te gek, (bijna) alles kan bij Fletcher Football!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

trainingskamp fletcher doorwerth 2009trainingskamp fletcher eindhoven 2019trainingskamp fletcher wageningen 2019trainingskamp fletcher winterswijk 2019trainingskamp mill ofi crete 2trainingskamp mill ofi crete