Trainingskampen

Trainingskampen

Fletcher Football is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingskampen voor voetbalteams van verschillende klasses. Wij beschikken over meer dan 25 gespecialiseerde sporthotels met eigen voetbalvelden, materialen- en massage ruimtes, eigen maaltijdruimtes en meeting ruimtes. Maar ook het wasgoed en het busvervoer kunnen we regelen. Al jaren ontvangen wij vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs voor trainingskampen!

Bekijk hier onze locaties voor een trainingskamp.

Waarom nou een trainingskamp bij Fletcher Football? Hierom! De Fletcher hotels hebben de perfecte ligging voor een sportieve overnachting. De meeste locaties liggen in een bosrijke omgeving. Dit maakt een boswandeling, hardlooptraining of mountainbike clinic een ideale activiteit. Ook zijn een aantal hotels dichtbij of aan het strand gelegen wat een strandactiviteit ideaal maakt.

Bij alle locaties liggen de voetbalvelden om de hoek. Meestal is dit een sportpark van de plaatselijke voetbalvereniging, maar op sommige locaties is het veld in eigen beheer. Denk hierbij aan het veld van Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo of FC Wageningen. Met alle voetbalverenigingen heeft Fletcher Hotels een goede band, waardoor op deze velden bijna alles mogelijk is.

Tijdens de trainingskampen is er één aanspreekpunt aanwezig. Dit aanspreekpunt kent alle locaties erg goed, waardoor er gemakkelijk kan worden meegedacht om aan alle wensen te voldoen. Op zoek naar een hotel met genoeg vermaak? Geen probleem, wij weten voor elke situatie precies welk hotel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarnaast is er dankzij het vaste aanspreekpunt altijd iemand bereikbaar die de teammanager kan informeren en kan helpen waar dat nodig is. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een oefenwedstrijd tegen een voetbalteam uit de omgeving, een activiteit plannen of het vervoer regelen naar een specifieke plek. Vraag het ons en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Je kunt op onze voetballocaties terecht met zowel mannelijke als vrouwelijke jeugd en met volwassen spelers van zowel amateur- als professionele clubs. Voor alle clubs kan op maat een programma worden samengesteld. We passen ons altijd geheel aan naar jouw wensen. Welk hotel nu het meest geschikt is voor een trainingskamp is afhankelijk van de wensen, behoeften en het budget. Ook speelt de periode en de locatie waar de voetbalteams moeten zijn, voor bijvoorbeeld een kwalificatie wedstrijd, een grote rol.

Fletcher Football heeft een nieuwe samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. ingaande per 1 juli 2022 voor 3 jaar en welke eindigt op 30 juni 2025. Hierdoor is Fletcher Football opnieuw official supplier voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een volledige trainingskamp aan voor een vaste scherpe prijs.

Lees hier het persbericht van 21 juni 2022

Je kunt het zo gek niet verzinnen of we proberen het voor je te realiseren. Niets is te gek, (bijna) alles kan bij Fletcher Football!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

trainingskamp fletcher doorwerth 2009trainingskamp fletcher eindhoven 2019trainingskamp fletcher wageningen 2019trainingskamp fletcher winterswijk 2019trainingskamp mill ofi crete 2trainingskamp mill ofi crete