Overige Sporten

Fletcher Sports & Events is jouw partner voor sportteams in Nederland.

Wij organiseren, naast voetbal, ook trainingskampen voor hockey, handbal, tennis, atletiek, wielrennen en volleybal.

Daarnaast hebben wij partnerschappen met verschillende sportcompetities, zoals de BNXT League voor basketbal en ontvangen wij verschillende wielerploegen in  onze Fletcher Hotels.

Wij bieden op maat gemaakte arrangementen en hebben verschillende locaties beschikbaar in Nederland.

Sinds de start hebben wij een partnership met de BNXT League (Basketbal), waarbij we speciale arrangementen, prijzen en voorwaarden hebben samengesteld voor de teams.

Al vele jaren ontvangen wij verschillende wielerploegen in onze Fletcher Hotels , zowel voor recreatieve als professionele teams op de weg en indoor baanwielrennen, bijvoorbeeld in Omnisport Apeldoorn.

Boek een volledig georganiseerd hockey trainingskamp in een van onze hotels. Op basis van jouw wensen stellen wij graag een trainingskamp samen.

Speel je met je handbalteam een belangrijke wedstrijd en wil je je optimaal voorbereiden met je team?

Met meer dan 110 Fletcher Hotels hebben we altijd een locatie in de buurt!

Fletcher Resort-Hotel Zutphen is de perfecte accommodatie voor professionele trainingskampen en (internationale) toernooien, met 4 binnen tennisbanen en 6 gravel buiten tennisbanen.

Zoek je met jouw atletiekvereniging of team een locatie aan de Nederlandse kust of in de bossen van de Veluwe om optimaal te trainen?

Speel je een wedstrijd of neem je deel aan een toernooi met jouw volleybalteam?

Met meer dan 110 Fletcher Hotels in Nederland hebben we altijd een locatie in de buurt!

Interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en maken vrijblijvend een offerte op maat!

Dit kan telefonisch via: 055 – 506 28 28, per e-mail info@fletchersportsevents.nl of door jouw gegevens achter te laten via ons contactformulier.