Uitbreiding Team Fletcher Football

Lees hier meer…

We hebben het genoegen om te melden dat we het team van Fletcher Football hebben uitgebreid met 2 nieuwe medewerkers wegens voortdurende groei en succes.

Het team bij Fletcher Football groeit hiermee naar 5 medewerkers en graag willen we de twee nieuwe medewerkers aan jullie voorstellen: Lars Koelman en Mick Eijkhout.

Lars Koelman was werkzaam in de F&B bij Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. Met zijn passie voor voetbal en zijn toewijding aan uitmuntende service zal hij zeker een waardevolle aanwinst zijn voor ons team waarbij Lars in het weekend ook nog KNVB scheidsrechter is in de regio Zuid.

Ten tweede zijn wij enthousiast om Mick Eijkhout te verwelkomen. Mick was al jaren werkzaam bij verschillende Fletcher Hotels in de regio Nijmegen en heeft de nodige ervaring opgedaan in de Front Office. In zijn vrije tijd is Mick regelmatig te vinden langs de voetbalvelden en is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met de komst van Lars en Mick willen we niet alleen onze capaciteit versterken maar ook de kwaliteit, service en bereikbaarheid waarborgen.

Ben je op zoek naar een voetballocatie voor een trainingskamp, sportmaaltijd of een van onze ander diensten in Nederland?

Neem dan met ons contact op!