Sportmaaltijden

Fletcher Football verzorgt in de Fletcher Hotels sportmaaltijden voor voetbalclubs die onderweg zijn naar een tegenstander voor een wedstrijd. Dit is mogelijk met of zonder overnachting. Fletcher Hotels beschikt over meer dan 100 hotels verspreidt over heel Nederland, waardoor het bijna altijd mogelijk is om in de buurt van de tegenstander een sportmaaltijd te nuttigen.

Populaire locaties zijn:

Vele voetbalclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie maken gebruik van het onderweg nuttigen van een sportmaaltijd, maar ook amateurvoetbalteams die bijvoorbeeld een verre uitwedstrijd of een bekerwedstrijd moeten voetballen.

Fletcher Football heeft een samenwerking met de Coöperatie Eerste Divisie U.A. en is hierdoor official supplier voor alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie. Wij bieden alle teams uit de Keuken Kampioen Divisie een sportmaaltijd aan voor een vaste scherpe prijs.

Aan de hand van het competitieschema kan Fletcher Football voor een BVO team een programma samenstellen voor de uitwedstrijden voor de desbetreffende club. De hotels worden geselecteerd op de afstand tot het speelstadion, de aanrijroute en parkeerplek voor de bus.

Er is nauw contact met de teammanager, zo wordt vooraf het menu besproken met de dieetwensen van de spelers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan halal of eventuele allergieën. Daarnaast word er ook een geschikte tafelindeling gemaakt in overleg met de teammanager. Het definitieve aantal personen kan tot 2 dagen vooraf worden doorgegeven. Na de maaltijd bieden wij, indien beschikbaar, een meeting ruimte aan voor een teambespreking om de laatste details voor de wedstrijd te bespreken.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle vragen vanuit het team. Hierdoor kunnen wij onze bereikbaarheid en service waarborgen. We merken dat hierdoor veel teams gebruik blijven maken van onze diensten en faciliteiten.

Fletcher Football verzorgde in het seizoen 2021-2022 alle sportmaaltijden voor de voetbalclubs Telstar en FC Volendam, maar ook met regelmaat de sportmaaltijden voor bijvoorbeeld Almere CityNECNAC, FC EindhovenFC Den BoschFC Twente of FC Emmen.

sportmaaltijd almere city leendesportmaaltijd fc twente hoevelakensportmaaltijd telstarsportmaaltijd telstar 2sportmaaltijd volendam doorwerthsportmaaltijd volendam s hertogenbosch